Webapp

Bezoekt u onze website regelmatig via uw telefoon, dan kunt u via onderstaande gegevens onze app. downloaden naar uw telefoon. Dan hoeft u niet telkens ons webadres in te toetsen, maar komt u via de app meteen op deze website terecht. 

Iphone / Ipad / Ipod touch

Via deze instructies zet u een koppeling op het beginscherm van uw iphone. Ga allereerst naar de beginpagina van de website van Alertec. Klik onderaan in het scherm op het toevoegen- (add) of exporteren icoontje. In het menu wat zich opent klikt u op 'Zet in beginscherm' (Add to home screen).

Android

Open de website van Alertec. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm van uw telefoon. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond van uw beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kiest u voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die u zojuist aangemaakt hebt.

Windows Phone

Open de website van Alertec. Tik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.