Profiteer via de Alertec Group van veel voordeel bij De Friesland

Tijd laatst bewerkt2016-12-09 15:14:27
Inhoud

Omdat de Alertec Group, bestaande uit Alertec Uitzendbureau B.V., D-jobs en Special Projects, een collectieve zorgverzekering bij De Friesland heeft afgesloten, profiteer je van extra voordeel. Wat maakt de zorgverzekering van De Friesland anders dan andere? Je krijgt - net als de overige leden van je gezin - een hoge korting op de basis- en aanvullende verzekeringen. Maar De Friesland gaat verder, omdat zij geloven dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een fit en gelukkig leven. Daarom bieden zij Fan van Fit.

Wat is Fan van Fit?

Fan van Fit is de webwinkel van De Friesland waar je kunt shoppen voor producten, diensten, workshops en cursussen die bijdragen aan je gezondheid. Elk jaar in februari krijg je als klant van De Friesland 100 Fan van Fit punten die je in deze webwinkel kunt besteden.

Voordelen van De Friesland

  • Via je werk hoge korting op je zorgverzekering, ook voor je gezin
  • 10% korting op de reisverzekering van De Friesland
  • De mogelijkheid om je eigen risico gespreid te betalen
  • Een half jaar gratis een aanvullende zorgverzekering bij ontslag

Gelijk je zorgpremie met korting berekenen?

Ga naar www.defriesland.nl/collectiefverzekerd, vul hier Alertec Uitzendbureau B.V. in en kies de zorgverzekering die bij jou past. Heb je nog vragen over de zorgverzekering van De Friesland? Je kunt contact met ze opnemen via (058) 291 31 31. Ze helpen je graag verder.

<< Nieuwsitems