Certificeringen

Wij hechten grote waarde aan certificeringen binnen de uitzendbranche.

NBBU
Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

SNA
Het SNA-keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk is ontwikkeld om de risico's van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

SNF
Stichting Normering Flexwonen beheert het SNF-keurmerk namens de sociale partners in de uitzendbranche. Met dit keurmerk kan de Alertec Group bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties aantonen dat deze voldoen aan de gestelde normen. Hiermee tonen wij aan dat de woningen voldoen aan de gestelde eisen, voldoen aan goede veiligheid en sanitaire voorzieningen en dat het brandveilige woningen betreffen.

ISO
ISO certificering maakt aantoonbaar dat de organisatie in staat is processen, producten en diensten binnen het bedrijf continu te evalueren en te verbeteren. Een onafhankelijke externe organisatie, een certificatie-instelling, beoordeelt dit op basis van onderzoek (een externe audit).

SVU
SVU is opgericht om zowel inleners als MKB uitleners van dienst te zijn door de risico's die verbonden zijn aan het inhuren van arbeidskrachten te minimaliseren. Onze dienstverlening is gerelateerd aan de specifieke geaardheid in omvang, volume en financiële draagkracht van MKB uitleners. SVU regelt de beperking van de inlenersaansprakelijkheid, dat wil zeggen het verhaalrisico van premie- en belastingafdracht op organisatie die arbeidskrachten inlenen van uitleners.

VCU
VCU is bedoeld voor uitzendorganisaties die het belangrijk vinden dat hun uitzendkrachten veilig en gezond bij inleners kunnen werken. Met een CVU-certificaat tonen wij aan dat onze uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt. Als inlener kunt u daarbij uitgaan van een deskundige en betrouwbare partner.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31 (0) 88 400 45 90. U kunt ook een mailtje sturen naar info@alertec.nl het contactformulier op de website invullen.

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close