Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Alertec
Autres détails
Critères de matching
Regio
  • Noord-Brabant
Niveau d'étude
  • MBO

Nieuwe vacature

Nieuw

Dit ga je doen:

Als maintenance technicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande onderhoudswerkzaamheden en projecten. Tevens ben je tijdens je dienst het aanspreekpunt voor voorkomende storingen, die je samen met je collega’s in de ploeg oplost. Je werkt in een ploeg van drie technici en je ontwikkelt je naar een niveau waarop je zelfstandig kunt werken. Je word in deze ontwikkeling geholpen door middel van opleidingen.

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij een gedreven persoon met een technische opleiding op MBO niveau en wil je werken in een internationaal, ambitieus bedrijf in een sterk groeiende, duurzame markt? Ben je gemotiveerd en wil je het beste uit jou vak halen? Vind je het leuk in een team te werken, maar kun je zelfstandig ook erg goed uit de voeten? Resultaatgerichtheid, eigenaarschap en teamgeest, kun je je hierin vinden?

Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is leidend in funderingen voor offshore bouwwerken. Men produceert componenten en monopiles met een diameter tot wel 11 meter en een max. gewicht van 2000 ton en zijn gebaseerd op de meest efficiënte productiefaciliteiten. Het is een bedrijf dat zijn medewerkers waardeert, waar men door kan groeien en zich kan ontwikkelen, waar men het beste uit zich kan halen. Men hecht veel waarde binnen het bedrijf aan teamwork, resultaatgerichtheid en eigenaarschap. Men is vooralsnog actief in Noordwest Europa, maar wil zich actief stap voor stap internationaal uitbreiden. Binnen het bedrijf wordt gebruik gemaakt van Siemens S7 PLC besturingssysteem.

Lieu

Roermond

Date de publication

09.08.2019

Personne à contacter

Aalt-Jan van de Bunt

Alertec utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.
Fermer