Technically the best!
Technically the best!
Technically the best!
Other details
Match criteria
Region
  • Friesland
Education level
  • Secondary vocational education
  • Lower vocational education
Type of contract
  • Temping
  • Permanent
More information
Hinke Veenstra
E-mail:
Work phone:
(088) 4004 590

CNC Frezer

Spoed

Job description

Als CNC Frezer ben je werkzaam in een fabriek waarbij je complexe producten en materialen kunt frezen. Je moet snel en gemakkelijk kunnen schakelen, hierbij is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht. Je werkt met een CNC frees machine met besturingssysteem Heidenhain. Ken je dit besturingssysteem en heb je hier vaker mee gewerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Aan de hand van een tekening selecteer en gebruik je de juiste gereedschappen. Je spant de producten op op de juiste wijze en stelt de machine zo in dat je het product kunt frezen, daar waar nodig stel je de machine bij. Je kunt eveneens de machine programmeren. Het gemaakte product controleer je door middel van de nacontrole en je vult de meetrapporten in.

Requirements

- Je beschikt over LBO/MBO werk en denkniveau
- Je hebt een afgeronde opleiding en ervaring met CNC
- Je hebt kennis van 5-assig/simultaan frezen
- Je kunt tekening lezen
- Je selecteert en gebruikt de juiste gereedschappen

Company profile

Ons opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en is een onafhankelijk en allround metaalbedrijf. Alle mogelijke producten worden er gemaakt door een team met de juiste werknemers. De werknemers werken met gedegen vakkennis aan de producten die vervaardigd worden. Het bedrijf produceert en levert denkbare en ondenkbare metaaltoepassingen, van onderdelen tot platen maar ook complete machines of installaties. Wil jij werken in een prettig team collega's?

Benefits

Wij bieden je een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf in een hecht team collega's. Mogelijkheid tot het volgen van de benodigde cursussen en/of opleidingen is binnen dit bedrijf mogelijk. Salaris is conform CAO van de inlener.

Location

Franeker

Publication date

06.03.2020

Contact person

Hinke Veenstra

Alertec uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close