Technically the best!
Technically the best!
Technically the best!
Technically the best!
Technically the best!
Other details
Match criteria
Region
  • Zuid-Holland

Nieuwe vacature

Nieuw

Job description

In de functie van OP lasser maak je lasverbindingen met behulp van (semi)automatische lasmachines, welke voldoen aan het desbetreffende lasvoorschrift (WPS). Vanwege de specifieke machines leiden wij de OP lassers zelf op. Je zorgt ervoor dat de lasmachine in goede staat blijft door het uitvoeren van kleine preventieve onderhoudswerkzaamheden en draagt zorg voor een goede overdracht naar de andere dienst die na jou komt. Het schoon en overzichtelijk houden van de werkplek (Housekeeping) is een onderdeel dat daarbij hoort.

Requirements

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde technische opleiding op LBO werk- en denkniveau. Je beschikt over kennis van en ervaring met lastechnieken, specifiek het Onder Poederdek Lassen.

Er wordt in ploegendiensten gewerkt. Je zult dus rekening moeten houden met werken in dag-, nacht-, en middagdiensten, alsmede werken in de weekenden.

Onze opdrachtgever hecht veel waarden aan de kerncompetenties: eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwork. Het is logisch dat je je hierin herkend.

Company profile

Onze opdrachtgever is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatforms. Men produceert componenten en XL monopiles met een diameter tot wel 11 meter en een max. gewicht van 2000 ton en zijn gebaseerd op de meest efficiënte productiefaciliteiten. Het is een bedrijf dat zijn medewerkers waardeert, waar men door kan groeien en zich kan ontwikkelen, waar men het beste uit zich kan halen. Men hecht veel waarde binnen het bedrijf aan teamwork, resultaatgerichtheid en eigenaarschap. Men is vooralsnog actief in Noordwest Europa, maar wil zich actief stap voor stap internationaal uitbreiden.

Location

Maasvlakte 2

Publication date

09.08.2019

Contact person

Aalt-Jan van de Bunt

Alertec uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close