Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Snel zoeken
Recente Vacatures
inVertrouwelijk
inHeerenveen
inOmgeving Harkema
inOmgeving Harkema
Snel zoeken
Zoekcriteria

Zoekresultaten

Alertec heeft een ruim aanbod vacatures in de Techniek. We werken samen met veel bedrijven die constant opzoek zijn naar mensen die in de techniek willen werken. Met of zonder ervaring. Bij Alertec vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Je bent daarom altijd van harte welkom om langs te komen in onze vestigingen in Drachten, Emmeloord en Elst. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om te kunnen solliciteren. Daarom kun jij je ook gemakkelijk online inschrijven.

Scheepsbouwer -

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de scheepsbouw met doorgroeimogelijkheden tot meewerkend voorman, dan zijn wij op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 17-02-2021
Referentie nr:#ALGI03470

CNC Frezer - Heerenveen

Voor een bedrijf in Heerenveen zijn wij op zoek naar een CNC frezer. 
Gepubliceerd: 10-02-2021
Referentie nr:#ALP03417

Montage medewerker - Omgeving Harkema

Wij zoeken een handige en gemotiveerde montage medewerker voor een vooruitstrevend bedrijf in de omgeving Harkema.
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#ALJO00965

Lasser - Omgeving Harkema

Voor een goede relatie zijn we op zoek naar een lasser! Binnen dit bedrijf vervaardigen ze diverse producten. Ze zoeken iemand met affiniteit en enige ervaring binnen de metaalbranche. Werk is, bij...
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#ALJO00964

Lasser Aluminium - Grou

De beste lassers verdienen ook de beste opdrachtgevers. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de beste opdrachtgevers in ons netwerk hebben en dus zijn wij op zoek naar jou, de beste lasser!
Gepubliceerd: 29-01-2021
Referentie nr:#ALKÄ03363

Cascobouwer Aluminium - Friesland

Ben jij handig met aluminium en heb jij affiniteit met de jachtbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken cascobouwers (samenstellers en lassers) met ervaring in de aluminium jachtbouw.
Gepubliceerd: 29-01-2021
Referentie nr:#ALKÄ03362

Allround Jachtmonteur / scheepselektromonteur - Heerenveen

Wil jij werken met gigantische jachten van 13,5 meter? Voor onze montage afdeling zijn wij op zoek naar een allround jachtmonteur
Gepubliceerd: 28-01-2021
Referentie nr:#ALJE03355

Leerling ijzerwerker - Cascobouwer - Heerenveen

Wil jij graag werken en leren in de metaal en techniek? Hou jij van werken met staal en metaal en maak je graag iets met je handen en ben je per direct beschikbaar? Dan is deze vacature leerling...
Gepubliceerd: 28-01-2021
Referentie nr:#ALJE03354

ijzerwerker - Cascobouwer - Heerenveen

Hou jij van werken met staal en metaal en maak je graag iets met je handen en ben je per direct beschikbaar? Dan is deze vacature IJzerwerker-Cascobouwer iets voor jou......
Gepubliceerd: 28-01-2021
Referentie nr:#ALJE03353

Allround Medewerkwerker Watersport Jachtservice - Makkum

Ben jij die (aankomend) technisch ingestelde alleskunner met affiniteit voor de watersport? Wil jij je vakkennis in de watersport verder verbreden? Solliciteer dan op deze vacature!  
Gepubliceerd: 28-01-2021
Referentie nr:#ALJE03349
Waarom via Alertec werken in de techniek? Wij beschikken over een uniek netwerk van werkgevers, waardoor wij continu interessante vacatures kunnen bieden. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk bij Alertec. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden via Alertec zijn. Dit alles om een leuke en interessante uitzendbaan voor je te vinden. Ons doel? Een perfecte match tussen jou, een functie en een bedrijf! Een goede match moet bij jou passen zodat jij optimaal kunt functioneren.
Bekijk ons direct op onze social media
Onze klanten
Inschrijven bij Alertec uitzendbureau
Wil je snel aan het werk?

Wil jij aan de slag in de techniek? Schrijf je dan snel in bij Alertec Uitzendbureau

Ben je eenmaal ingeschreven bij Alertec uitzendbureau, dan kunnen we je sneller matchen met de uitzendbaan die bij jou past!

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close