Technisch gezien de beste - Alertec Uitzendbureau
Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Technisch gezien de beste - Alertec Uitzendbureau
Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Technisch gezien de beste - Alertec Uitzendbureau
Vind direct jouw nieuwe baan in de Techniek!
Recente Vacatures
inHeerenveen
inHeerenveen
inHeerenveen
inHeerenveen

Certificeringen

Alertec hecht een grote waarde aan certificeringen die vereist zijn in de uitzendbranche.
Op deze pagina vindt u onze behaalde certificaten.

 

VCU

Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties is een systeem voortgekomen uit CVA en is daar ook op gebaseerd. Het behelst een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en certificeert op hun certificering van het VG-beheersysteem (VG is Veiligheid en Gezondheid), maar dan speciaal voor uitzendorganisaties. In tegenstelling tot VCA richt VCU zich uitsluitend op een veiligheid en gezondheid en niet op milieu.

Alle uitzendkrachten van Alertec krijgen voordat ze aan het werk gaan beginnen een instructie over wat ze precies moeten doen en welke PBM's daarvoor beschikbaar worden gesteld.

Op deze manier wordt uitzendkrachten tijdig ingelicht wat de eventuele risico's zijn met betrekking tot veiligheid en gezondheid voor de bijbehorende functie. Dit heeft als gevolg dat uitzendkrachten voordat ze aan het werk gaan, zich bewust zijn van de eventuele risico's en zullen daardoor verantwoord te werk gaan. Meer informatie vindt u op www.vca.nl.
 

SNA

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1. Meer informatie vindt je op www.normeringarbeid.nl. NEN 4400-1 Dit is een Nationale Norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners. Waaronder uitzendbureau's en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken. Een onderneming die zicht certificeert volgende de NEN 4400-1, onderscheidt zich van de malafide ondernemingen. Wij bieden eerlijke concurrentie en u kunt er op vertrouwen dat wij alle premies afdragen aan de belastingdienst zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
 

NBBU

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NBBU. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen is de brancheorganisatie van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van uitzendorganisaties die met name in het segment van het MKB actief zijn.

Een NBBU-Uitzendonderneming kent zijn regionale markt als geen ander en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit is precies de markt waar wij ons op richten en werkzaam zijn. Niet alleen voor de uitzendkracht maar juist ook voor u als opdrachtgever is het NBBU lidmaatschap van Special-Projects een positieve ontwikkeling. Als lid van de NBBU kunnen we onze uitzendkrachten uitzenden voor een periode van 78 weken met een uitzendovereenkomst met uitzendbeding. Dit houdt in dat er geen proeftijd en opzegtermijn van toepassing is. Einde opdracht is einde contract. Meer informatie vindt u op www.nbbu.nl
 

ISO 9001

Dit certificaat hebben wij behaald om in onze organisatie bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren. Het ISO 9001 is een internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement. Met ISO 9001 certificaat tonen wij aan dat we aantoonbaar voldoen aan klanteisen en verwachtingen en dat continue verbeteren in onze organisatie geborgd is.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31 (0) 88 400 45 90.
U kunt ook een mailtje sturen naar info@alertec.nl het contactformulier op de website invullen.
Inschrijven bij Alertec uitzendbureau
Wil je snel aan het werk?

Wil jij aan de slag in de techniek? Schrijf je dan snel in bij Alertec Uitzendbureau

Ben je eenmaal ingeschreven bij Alertec uitzendbureau, dan kunnen we je sneller matchen met de uitzendbaan die bij jou past!

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close