Werving en selectie

Zoek je nieuw talent voor interim opdrachten of een vaste aanstelling? Het vinden van gekwalificeerde professionals is een behoorlijke uitdaging. Steeds vaker kiezen bedrijven voor een gespecialiseerd werving- en selectiebureau. Via D-jobs Select hebben wij ruim 18 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Met onze vakinhoudelijke kennis matchen wij de juiste kandidaten voor elke functie.

  • Eenvoudig en transparant, no cure no pay

  • Bij een succesvolle match betaal je eenmalig een fee

  • Geen tijdverlies in het vinden van geschikt personeel

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Alertec Heerenveen
Dracht 117, 8442 BN
088 4004 590

Alertec Emmeloord
Daalder 8, 8305 BE
088 4004 530

Alertec Heumen
Schutkolk 4 E, 6582 DB 
088 4004 540

info@alertec.nl

 

Werving en selectie via Alertec

Waar werkgevers voorheen de kandidaten voor het uitkiezen hadden is er nu een personeelstekort in bijna alle sectoren. De zoektocht naar het juiste talent vraagt een specifieke benadering van de markt. 

Via D-jobs Select ontzorgen we bedrijven van het werving- en selectieproces door het leveren van sterke service:

  • Totaalpakket: We leveren een totaalpakket aan diensten. Naast W&S vervullen we ook functies op uitzendbasis. Hierdoor leveren wij een totaalpakket en kunnen je compleet ontzorgen op het gebied van personeel.
  • Communicatie: We hechten grote waarde aan goede communicatie, daarom communiceren we open en transparant, altijd. Niet alleen met vertrouwde klanten en kandidaten, maar met iedereen.
  • Persoonlijk: We komen graag persoonlijk kennismaken zodat we alle wensen kunnen inventariseren en een match vinden die past bij het DNA van je bedrijf.

Meer weten over werving en selectie via Alertec?

Neem gerust vrijblijvend contact op op de mogelijkheden te bespreken.