Uitzendbureau Heerenveen

Alertec Uitzendbureau Heerenveen is het uitzendbureau gespecialiseerd in de Techniek en in de Bouw. Onze doel is om jou zo snel mogelijk aan het werk te hebben bij een bedrijf wat echt bij je past. Als uitzendbureau in Heerenveen hebben wij goede contacten met de mooiste bedrijven in de omgeving.

Dracht 117
8442 BN, Heerenveen

088 400 45 90
info@alertec.nl 

Vacatures in Heerenveen

Uitzendbureau Heerenveen

Alertec Uitzendbureau Heerenveen is een uitzendbureau gespecialiseerd in vacatures in de Techniek en in de Bouw. Onze collega's hebben veel kennis over de sectoren waardoor zij snel een goede match tussen bedrijf en werkzoekende kunnen maken.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk bij Alertec. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden via Alertec zijn. Dit alles om een leuke en interessante uitzendbaan voor je te vinden. Je kan je ook online inschrijven om ons te laten weten dat je beschikbaar bent.

Vacatures Uitzendbureau Heerenveen

Ons doel? Een perfecte match tussen jou, een functie en een bedrijf! Een goede match moet bij jou passen zodat jij optimaal kunt functioneren. Als jij je goed op je plek voelt, enthousiast kunt werken en je talenten optimaal kunt benutten, is iedereen blij.

Vacatures in Heerenveen

Voordelen van Alertec Uitzendbureau Heerenveen

  • Onze intercedenten kennen de markt goed
  • We hebben een groot netwerk van opdrachtgever
  • We hebben meerdere vacatures met kans op vast dienstverband
  • We vinden persoonlijk contact erg belangrijk
  • We geven gratis advies om jezelf te presenteren, persoonlijk en op je CV
  • We bieden je de benodigde veiligheid- en hulpmiddelen
  • We bieden je doorgroei mogelijkheden en diverse opleidingen
  • Je profiteert van secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je ontvangt wekelijks salaris

Snel een nieuwe baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Heerenveen en omgeving?? Je kan gemakkelijk inschrijven of de vacatures bekijken.

Bekijk alle vacatures

Alertec Uitzendbureau Heerenveen heeft veel vacatures, zit de ideale vacature voor jou er nog niet tussen? Geen probleem! Geef het gerust aan en wij gaan voor je op zoek naar de baan die echt bij je past. Je bent altijd welkom om langs te komen op ons uitzendbureau in het centrum van Heerenveen. Telefonisch zijn we ook te bereiken; 088 4004 590. Mailen kan ook altijd; info@alertec.nl

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close