Technically the best!
Technically the best!
Technically the best!
Technically the best! - Kopie
Other details
Match criteria
Visitors of this page also checked out these jobs:
in Franeker

Technisch medewerker

Nieuw

Job description

Je staat er niet alleen voor. Samen met een hecht team van enthousiaste collega’s zorg jij er iedere dag weer voor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt.

Jouw werkzaamheden worden gedaan in overleg met het technische team en er worden aan verschillende werkzaamheden prioriteiten toegekend. Je voert verschillende technische werkzaamheden uit. Zo ben je bezig met onderhoud, storingen en opbouw van technische installaties en machines. Je denkt mee om bestaande installaties beter en/of veiliger te maken. Tevens voer je preventief onderhoud uit aan machines en installaties. Je lost problemen op die zich voordoen in het gehele productie proces en je bent actief op het gebied van innovatie en procesoptimalisatie. Het opstellen, plannen en uitvoeren van taken, onderhoud, storingen en voorraadbeheer en de daarbij behorende administratie is onderdeel van jouw takenpakket.

Je bent proactief in het uitvoeren van projecten en het doen van verbetervoorstellen en je neemt deel aan het HACCP/productieoverleg. Je verricht inspecties en controles aan het machinepark. Tevens voer je voorraadbeheer uit en verzorg je de inkoop van technische onderdelen in overleg met jouw leidinggevende. Alle werkzaamheden verricht je volgens de geldende regels en procedures m.b.t. de (voedsel) veiligheid en hygiëne.

Requirements

  • Je hebt een elektrotechnische en mechanische MBO opleiding.
  • Je bent in staat om taken je snel eigen te maken en bent oplossingsgericht ingesteld.
  • Je bent stressbestendig, accuraat en hebt goede sociale & communicatieve vaardigheden.
  • Je bent bereid om in verschoven diensten te werken, roulerend met de avonddienst.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je kunt je verstaanbaar maken in de Engelse en/of Duitse taal.

Company profile

Dit bedrijf is al 10 jaar zeer succesvol in het slicen en verpakken van kwalitatief hoogwaardig vleeswaren. Met ruim 75 gemotiveerde medewerkers realiseren zij dagelijks hun doelstelling om hun producten zo vers mogelijk aan diverse landelijke retailers te leveren.

Benefits

  • Dat begint bij een open en eerlijke werksfeer
  • Je krijgt alle kansen om mee te ontwikkelen in deze groeiende organisatie.
  • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering 2.75% conform de CAO Vleeswaren Industrie.

Location

NIjmegen

Publication date

04.03.2020

Contact person

Kim Stoffels

Alertec uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close