Opzoek naar flexibel, vakkundig en betrouwbaar personeel?

Bent u op zoek naar een geschikte medewerker? Vast of tijdelijk? Alertec bemiddelt in vraag- en aanbod van gemotiveerd en flexibel personeel. Zo beschikt u op elk gewenst moment over de juiste medewerker(s). Door onze kennis en efficiënte aanpak bespaart u tijd en geld.

Onze werkwijze

Alertec staat voor persoonlijke dienstverlening, specialisatie, ervaring én maatwerk. Onze werkwijze kenmerkt zich door goed luisteren en een scherp inzicht. Al onze adviseurs zijn specialist en begrijpen exact wat u zoekt.

Flexibel en accuraat

Alertec werkt flexibel en accuraat. Zo kunt u Alertec-medewerkers inzetten volgens verschillende contractvormen: tijdelijke projectondersteuning of in vaste dienst. Zelfs directe overname is mogelijk!

Vakkrachten vanuit het buitenland

Alertec werkt flexibel en accuraat. Zo kunt u Alertec-medewerkers inzetten volgens verschillende contractvormen: tijdelijke projectondersteuning of in vaste dienst. Zelfs directe overname is mogelijk!

Vakkrachten vanuit het buitenland

Bij schaarste van vakkrachten binnen Nederland bestaat de mogelijkheid om via ons vakkrachten vanuit buitenland te werven. Hier wordt reeds gebruik van gemaakt door verschillende werkgevers.

Uitzenden

Als werkgever heeft u maar 1 belang, en dat is uw bedrijfsbelang. Dat gaat niet zonder goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Alertec uitzendbureau werft en selecteert voor u het juiste personeel. Daarnaast verzorgt Alertec de complete personeelsadministratie en het uitbetalen van de salarissen. Vanzelfsprekend informeren, begeleiden en evalueren wij al onze uitzendkrachten.

Persoonlijk contact staat hierbij centraal, zowel met onze uitzendkrachten als met u.
Alertec levert maatwerk in flexibele arbeid. Om u zo goed en volledig mogelijk van dienst te kunnen (blijven) zijn, vragen wij u regelmatig naar uw bevindingen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business. Wij regelen de rest.

Outplacement

Er doen zich soms situaties voor, waarin de wegen van werkgever enwerknemer zich dienen te scheiden. Met Alertec Outplacement wordt voorkomen dat mensen en organisaties gevangen blijven in een onbevredigende situatie.

Outplacement biedt werknemers toekomstperspectieven in de volgende situaties: Het boventallig zijn geworden door reorganisatie of fusie. Het niet meer synchroon lopen van de persoonlijke capaciteiten van de werknemer met de eisen van de functie. Een ontstane onwerkbare situatie. Werknemer geeft zelf aan dat de uitdaging in de huidige functie niet langer voldoet. Alertec stelt als doel dat de betrokken medewerker in nauw overleg met de werkgever een nieuwe baan vindt.

Onze aanpak

Als eerste vindt er vrijblijvend een kennismakingsgesprek plaats waarbij ook de coach van Alertec aanwezig is. Wij vinden het van groot belang dat het ‘klikt’ tussen de kandidaat en coach. Het scheppen van een vertrouwensband vinden wij een voorwaarde voor een goede samenwerking.

Stimulerend en objectief

De coach vervult tijdens het hele traject een stimulerende, adviserende en kritisch toetsende rol en vormt een objectief klankbord. Wij staan voor een goede balans tussen een zakelijke aanpak waarin wij eisen stellen aan de kandidaat en een persoonlijke en open werksfeer.

Zorgvuldigheid staat voorop!

Bij een efficiënt begeleidingstraject horen ook heldere afspraken en rapportages. Zo wordt de status van het traject periodiek gerapporteerd aan de opdrachtgever. Uiteraard is de kandidaat hiervan op de hoogte. Is er een passende functie gevonden? Dan blijft het contact tussen de loopbaancoach, de opdrachtgever en de medewerker nog enige tijd bestaan. Alles gericht op een goede start bij de nieuwe werkgever.

Detachering

Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit niet toereikend is. Toch moeten de deadlines worden gerealiseerd. Alertec Detachering heeft een groot aantal medewerkers die bij klanten worden ingezet als projectmedewerker. Deze specialisten hebben veel kwalitatieve ervaring binnen hunvakgebied, zijn flexibel en hebben een uitstekende mentaliteit.

De voordelen van Alertec op een rijtje

  • Gegarandeerde continuïteit.
  • Gewaarborgde kwaliteit.
  • Snelle invulling van de vacature.
  • U blijft zich concentreren op uw core business.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31 (0) 88 400 45 90. U kunt ook een mailtje sturen naar info@alertec.nl het contactformulier op de website invullen.

Meer informatie?

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close